september 2, 2016

Personvern og andre vilkår

Leadify er opptatt av å beskytte dine personlige data. Dine opplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjepart.

På denne siden får du vite hvordan vi samler, lagrer og bruker informasjon fra våre nettsider, samt dine rettigheter. Disse vilkårene gjelder Leadify AS (Org. nr. 917 677 204 MVA) og selskapets nettsteder (leadify.no). Leadify er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og underlagt Norges Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).

1. Anonyme brukerdata

Du kan fritt bruke Leadify sine nettsider anonymt, for eksempel til å lese bloggartikler og annen åpent tilgjengelig informasjon. Alle besøk på våre nettsider blir registrert av oss, men denne informasjonen kan i utgangspunktet ikke knyttes til deg som person.

1.1. Cookies

Leadify bruker cookies (informasjonskapsler) som lagres på din datamaskin når du besøker leadify.no. Ved å bruke leadify.no samtykker du i bruken av cookies.

Slike cookies gjør at vi kan automatisk innhente anonyme (ikke-personlige) data, for eksempel hvilken kilde besøket kom fra, besøkte sider, varighet, navigasjon, søkeord og hvilke lenker den besøkende klikker på.

Hensikten med å samle denne informasjonen er å muliggjøre bestilling av tjenester og ressurser på nettsidene, tilpasse vår kommunikasjon for å skape brukervennlige opplevelser og få bedre forståelse av markedet. Aktuelle cookies ved bruk av leadify.no: WordPress, Yoast, Google/Google Analytics, HotJar og HubSpot.

1.2. Velge bort cookies i nettleser

Du kan velge bort bruk av cookies. I din nettleser kan du endre innstillingene slik at nettleseren ikke muliggjør bruk av cookies. Du kan også slette cookies som allerede er lagret på din enhet. Du finner informasjon om dette under “Hjelp” i nettleseren.

Vi gjør oppmerksom på at deler av innholdet og tjenester på leadify.no ikke vil fungere (eller ikke fungere optimalt) dersom bruk av cookies ikke aksepteres. Eksempler er skjema og nedlasting av innhold. Likevel kan du fortsatt fritt bruke Leadify sine nettsider anonymt, som beskrevet over.

2. Personlige brukerdata

Dersom du ønsker å bruke ressurser vi tilbyr (for eksempel e-bøker, produktfakta, abonnement og lignende) eller foretar enn annen form for registrering på nettsidene, så bruker vi skjemaer for å samle informasjon.

Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Dine personopplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjepart.

2.1. Ditt samtykke til å lagre persondata

I det aktuelle skjemaet ber vi alltid om aktivt samtykke fra deg om at du godtar vilkårene, slik de er beskrevet på siden du nå leser.

Et samtykke innebærer at informasjonen du avgir blir lagret av Leadify. Hvis du gjennom slik registrering i skjema på leadify.no har avgitt personlig informasjon som e-postadresse, navn og lignende, kan informasjonen nevnt i første avsnitt i gitte tilfeller knyttes til deg som person.

Leadify bruker denne informasjonen blant annet til å levere (aktivere) den aktuelle tjenesten eller ressursen til deg, tilpasse videre kommunikasjon og nettstedets innhold etter dine preferanser.

Nøyaktig hvilken informasjon som blir lagret og hvordan den blir benyttet, avhenger blant annet av hva slags informasjon du har registrert og om du/dere er kunde hos Leadify.

Ønsker du å vite hvilken informasjon som er lagret om deg? Da kan du enkelt kontakte oss gjennom skjema nedenfor.

2.2. Hvordan vi lagrer og bruker personlige data

Personopplysninger du avgir til lagres og brukes bare i tråd med formålene nevnt ovenfor og på en sikker måte. Eksempler:

  • Vi kan registrere hvilke deler av nettsidene du besøker og aktive handlinger som å fylle ut skjema, laste ned innhold o.l.
  • Vi kan registrere om du mottar, åpner og leser e-post fra oss

Slik informasjon bruker vi blant annet til å måle om vår kommunikasjon (bloggartikler, innholdstilbud, e-poster m.m.) er riktig tilpasset våre brukere sine behov. Formålet er å levere løpende tjenester, samt evaluere og forbedre våre tjenester.

I noen tilfeller kan informasjonen i eksemplene ovenfor bli brukt til direkte henvendelser, som markedsføring via e-post, telefon eller andre plattformer/kanaler. Eksempler:

  • Hvis du har lastet ned innhold (for eksempel en e-bok, guide eller lignende) som indikerer at du kan ha interesse for annet relevant innhold. I slike tilfeller kan du motta en e-post med tips, om for eksempel bloggartikler eller andre innholdstilbud
  • Hvis du over tid har vist interesse for innhold og tjenester som gir et tydelig signal om at du kan ha interesse for Leadify sine tjenester. I slike tilfeller kan du motta en e-post eller telefon, for en samtale om din interesse for et mulig samarbeid

Som bruker av Leadify sine nettsider og/eller tjenester har du når som helst rett til å kreve innsyn i dine personopplysninger, be om at opplysningene blir endret eller slettet, eller trekke ditt eventuelle tidligere avgitte samtykke til lagring tilbake.

Bruk dette skjemaet:


2.3. Leadify er ansvarlig for lagring og behandling av data

Informasjon lagres på sikre servere hos Leadify og HubSpot, som er forretningssystemet vi benytter til nettsider, CRM og kommunikasjon. Leadify kan benytte underleverandører til hele/deler av nettsidene og/eller leveranse av tjenesten.

I tilfeller hvor underleverandører behandler personopplysninger på vegne av oss, er Leadify likevel behandlingsansvarlig ovenfor våre kunder og brukere.

3. Andre vilkår for bruk

Leadify AS har alle rettigheter til sidene og innhold på leadify.no. Helt eller delvis gjengivelse av innholdet på leadify.no er kun tillatt med skriftlig samtykke fra oss.

Vårt nettsted har lenker til andre nettsider (utenfor leadify.no). Leadify kontrollerer ikke og har ikke ansvar for hvordan slike nettsider samler og bruker informasjon.

Spørsmål eller kommentarer? Chat med oss (se eget vindu på denne siden) eller send en melding på hei@leadify.no

New Call-to-action

> Forsiden

>> Om oss